Veelgestelde vragen

Wanneer u wilt, dat het goed op locatie geleverd wordt raden wij u aan dit 5 werkdagen tevoren aan te vragen. Zo krijgen wij de tijd om al onze leveringen vlot te laten verlopen. 24 uur voordat de levering plaatsvind zullen wij contact met u opnemen om de locatie en het afgesproken tijdstip te bevestigen.

Wanneer wij moeten leveren aan huis zijn de eerste 15km gratis, voor elke extra km word er 0.80 euro (maal 4)* aangerekend.

*Heenrijden en terugrijden tijdens de levering + Heenrijden en terugrijden tijdens de ophaling

Betaling kan via payconiq, bancontact, overschrijving en contant.

Dit is altijd mogelijk maar moet wel tevoren vermeld worden en er zal ook een meerprijs voor deze dienst aangerekend worden.

De event managers staan altijd klaar om jouw evenement van A tot Z te organiseren, met personeel  zo kan de klant zorgeloos genieten van zijn evenement. Neem hiervoor gerust contact op via info@retro-rent.be.

Dit mag maar hier zal altijd een meerkost voor aangerekend worden het overzicht van deze meerkosten kan u vinden onder de algemene voorwaarden.

Een bestelling annuleren moet uitsluitend via mail op het mailadres verhuur@retro-rent.be dit kan tot 48uur voor afhaling. Anders zal 60 procent van het te betalen bedrag aangerekend worden.

Stel ons een vraag

3 + 4 = ?